Tuesday 12 March 2013

Hva alle må vite om den amerikanske dollaren: Endre havet kommer?

http://seekingalpha.com/article/1260951-what-everyone-must-know-about-the-u-s-dollar-sea-change-coming?source=google_news


Hvordan, hvorfor, og andre detaljer: det kan være i endring, men ikke fordi det flyttet opp med aksjer etter USA jobber rapporter

Som vi gjennomgått forrige ukes markedet action og sin lærdom for denne uken, ønsket vi å varsle alle til noe vesentlig som kan skje med den amerikanske dollaren og hvorfor det teller så mye.

En av de mest potensielt viktig diagrammene av den siste uken kom fra Morgan Stanleys valuta team, som i hovedsak foreslo at USD kan være utvikler seg fra en trygg havn valuta til en valuta risiko.

Det betyr at hvordan USD både påvirker og påvirkes av andre markeder kan bli snu sine normal opptreden.

Gitt at USD er valutaen i hvilke de fleste råvarer og internasjonale virksomhet er priset, har dette potensielt store konsekvenser over flere global ressurs markeder som aksjer, obligasjoner, råvarer, og spesielt på valuta markeder, hvor ca 80% av alle par valutatransaksjoner (valutaer nesten alltid handel parvis) involverer USD osv.

Bakgrunn: Risiko vs trygg havn aktivum etiketter kan være villedende

For de som ikke er kjent med betingelser, en rask gjennomgang er i orden. De er avgjørende for å forstå hvordan ulike typer eiendeler relatere og for å forstå hvordan ulike aktivum markeder påvirke hverandre.

1 comment:

  1. Et viktig poeng i finansielle beslutninger er tidsverdien av penger. Husk alltid at enhet av valutaen i dag er verdt mer enn samme enhet av valutaen i morgen.

    ReplyDelete